Vilken transport passar dig?

Vilken transport är för dig?

Du vet att godset ska fram, men du vet inte vilken tjänst du ska använda? Kolla vad alla våra transporttjänster innehåller.

 

przesyłki drobnicowe

LTL (Less than full Truck Load)

Stycke-, och partigodssändningar, alltså en dellast på lastbil eller trailer. Detta är en tjänst för sändningar som inte tar upp en hela lastbilen eller trailern.

Fråga om din frakt

 

przesyłki całopojazdowe

FTL (Full Truck Load)

Helbilslaster – tar upp hela ytan på lastbilen eller trailern – alltså en tjänst för komplett last som tar upp hela lastbäraren.

Fråga om din frakt

 

przesyłki ponadgabarytowe

OSL (Oversize Load)

Överdimensionerad frakt, med mått och vikt som överstiger normal lagstadgad norm för vad som får framföras på allmän väg. Som överdimensionerad frakt räknas allt som överskrider ett vanligt lastbilsekipage i varje land.

Fråga om din frakt

 

logistyka kontraktowa

LOG

Tredjepartslogistik är distribution och magasinering av gods inklusive tjänster som pappersexercis och tullhantering. I det innefattas också spedition,transport, lagring och andra nära besläktade tjänster som finns för att stödja godsflöden i leveransskedjan.

Fråga om din frakt

 

spedycja morska

SEA

Sjöfrakt går ut på att organisera godsflöden på Spedycja morska polega na organizowaniu przewozu towaru opierającego się na transporcie morskim w połączeniu z możliwościami przeładunku i transportu drogowego.

Fråga om din frakt

 

 

Har du frågor till oss? Vi hjälper gärna till.
Ta kontakt med en expert

Hur kan vi hjälpa dig?