Säkerhet

Din kund är viktigast för dig

scandinavian express

Du har skrivit på ett kontrakt i Polen. Det är en viktig marknad för dig. Innan du skeppar godset funderar du på hur lång tid transporten kommer att ta. Din polska kund skyndar på. Du är under press. Söker efter ett bolag, som levererar din produkt inom 2 dagar. Du vill ha info om var ditt gods befinner sig för stunden.

scandinavian express

Trygghet i extrema situationer

När ditt gods väl är på väg börjar du oroa dig om det verkligen kommer fram i tid. Samtidigt kommer du på, att Scandinavian Express inte bara ordnar med ersättningsekipage om så krävs, utan har tillgång till ersättningschaufförer som kan hoppa in i oväntade situationer. Det gör att 98,17% av försändelserna kommer fram i tid... även längst i norr vintertid. Du inser att Scandinavian Express till och med har säkrat upp för de minst sannolika situationerna.

scandinavian express
scandinavian express

Punktlig leverans utan skador

scandinavian express

Till slut kom ditt gods fram till kunden oskatt, liksom 99,94% av de försändelser Scandinavian Express hanterar, men framför allt att det kom fram i tid. Samtidigt är det som stärker kundens uppfattning om dig, den höga servicenivå som gjorde honom positivt överraskad. Det som kunder främst uppskattar i samarbetet med Scandinavian Express, är övertygelsen att de verkligen är en viktig partner i skapandet av en position på den polska marknaden, inte bara inom logistikområdet.

scandinavian express

Vi bidrar till att utöka ditt kundnät i Polen

Genomförande av avtal på en sådan nivå möjliggör för företag att utvecklas på den polska marknaden. Särskilt om de har en partner, som gärna delar med sig av sin kunskap i hur man maximerar affärsresultat.

Hur kan vi hjälpa dig?