Varför är det värt att jobba hos oss?

Respect, openness engagement and responsibility

these are the rules we follow in our daily basis. This is how we build trust and partnership and create an atmosphere of cooperation. See how we understand these values.

 DSCN1263

 

Bekanta dig med 5 punkter, som uppmuntrar dig till att jobba hos oss!

 

  • Du erhåller transparenta anställningsvillkor

Rekryteringen går alltid till enligt samma, transparenta och tydligt kommunicerade processer. Faktorer som ligger till grund för anställning är erfarenhet, kunskap och kompetens. Varje person som ansöker blir informerad när rekryteringen avslutas och om dess resultat.

Ingenstans under processens gång förväntar vi oss att kandidaterna avslöjar företagshemligheter eller information om kunder från den förra arbetsgivaren, ej heller utgör detta en del i beslutet för rekryteringen.

 

  • Ta del av en klar utvecklingsplan i din karriär

Varje medarbetare – oavsett befattning – har samma chans till befordran och ersättning. Nivån på befattning och utveckling bestäms endast av arbetsinsats, pålitlighet, engagemang att nå uppsatta mål, erfarenhet, kunskap och bidrag till bolagets tillväxt.

 

  • Du kan räkna med gott samarbete, öppenhet och ärlighet

En grundläggande princip inom bolaget är gott samarbete och en platt organisation. Vi uppmuntrar och främjar konstruktiva åsikter. Varje idé eller förslag som har som mål att höja effektiviteten i bolaget kan fritt presenteras inför styrelsen. Hos oss är alla dörrar öppna.

 

  • Vi är måna om din utveckling

Vi stödjer våra medarbetare med att höja deras kvalifikationer och inhämta ny kunskap. Förutom återkommande internutbildning och engelskakurser, har varje medarbetare möjlighet att ta del i externa kurser och utbildningar.

 

  • Dina bonusar

Vi bryr oss om vårt teams hälsa och fysiska välmående. Var och en av oss har tillgång till privat sjukvård som bekostas av bolaget. Vi har ett eget löpteam och träningskort med rätt till friskvårdsbidrag, som hjälper oss att hålla formen.

 

Kolla vem vi söker för närvarande Bli en av oss

 

 

Internship

Vad om du fortfarande pluggar och vill skaffa dig erfarenhet? Ingen fara! Vi delar gärna med oss av vår kunskap och introducerar dig i logistikbranschen, och mer därtill. Hos oss kommer du inte brygga kaffe eller kopiera papper. Du får lära dig hur varje avdelning fungerar, skaffa ny erfarenhet och bredda dina horisonter.

Vi är särskilt intresserade av studenter med inriktning mot skandinavistik och logistik.

Skriv till oss